AdBlue

AdBlue er et tilsætningsstof, som reducerer de kvælstofholdige udstødningsgasser. Men AdBlue hjælper ikke bare med at sænke udledningen af skadelige partikler — det mindsker samtidig dit dieselforbrug.

I praksis fungerer AdBlue ved, at væsken påfyldes en separat tank, hvorfra den bliver sprøjtet ind i maskinens udstødningssystem. Her passerer den katalysatoren og nedbryder udstødningsgasser til uskadeligt vand og kvælstof.

AdBlue returcontainer

Når du skal sende din AdBlue container retur, skal du være opmærksom på, at plomberingerne på containeren ikke må brydes! Er plomberingerne brudt, får du en regning på 500 kr. til rensning af containeren.

Dette skyldes, at det er ekstremt vigtigt, at det miljø AdBlue opbevares i er helt rent. Hvis plomben har været brudt, kan vi ikke vide, om der har været andre væsker i containeren.

Få et uforpligtende tilbud

Vores energispecialister sidder klar til at give dig et godt tilbud på dit forbrug af smøremidler, dieselolie og/eller fyringsolie. Udfyld formularen nedenfor - så sender de dig hurtigst muligt - og ganske uforpligtende - et tilbud på dit forbrug. 


Kontakt

Kontakt en af vores energispecialister og hør nærmere om AdBlue.
Du kan også ringe til vores kundeservice på tlf. 72 15 80 00.

Generic placeholder image

Kim Gram Jakobsen

Markedschef

88874718
kgj@danishagro.dk

Generic placeholder image

Thomas Jørgensen

Markedschef Energi, Region Øst

88873994
tjo@danishagro.dk

Generic placeholder image

Thorben Dyg

Markedschef Fyn og Sydjylland

88874373
tdy@danishagro.dk

Læs om vores kunders erfaringer